Arm&Hammer 100% Natural Baking Soda Toothpaste 75 ml Diş Macunu
Arm&Hammer 100% Natural Baking Soda Toothpaste 75 ml Diş Macunu
Arm&Hammer 100% Natural Baking Soda Toothpaste 75 ml Diş Macunu

Arm&Hammer 100% Natural Baking Soda Toothpaste 75 ml Diş Macunu (5010724538142)

İndirim Oranı : %16 İndirim
Fiyat : ₺250,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺209,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI 

%100 Doğal Karbonat Beyazlatma koruması. Kalıcı tazelik. Asitleri nötürleştirir. Ph dengesini korur. Minelerin yeniden hücreleşmesine yardımcı olur. Diş macunu Talimatlar: Günde iki kez fırçalayın. 6 yaş ve altı çocuklar: Bezelye büyüklüğünde bir miktar kullanın ve yutmayı en aza indirmek için fırçalamayı denetleyin. Florürün başka kaynaklardan alınması durumunda diş hekimine veya doktora başvurun. günde iki kez fırçalama ile. *karbonat içermeyen diş macununa kıyasla İçindekiler: Sodyum Bikarbonat, PEG-8, Hidratlanmış Silika, Gliserin, Kalsiyum Sülfat, Sodyum Metil Kokoil Taurat, Sodyum Sakkarin, Aroma, Alümina, Dipotasyum Fosfat, Kalsiyum Peroksit, Sodyum Florür, Kalsiyum Karbonat, Sodyum Silikat, PEG/PPG-116/66 Kopolimer. Limonen, Kalsiyum Hidroksit, Sodyum Karbonat. Sodyum Florür İçerir (1450 ppm F)

ÜRÜN BARKODU; 5010724538142

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR