Chanel Rouge Coco Stylo Lipshine 224 Memoire Ruj
Chanel Rouge Coco Stylo Lipshine 224 Memoire Ruj

Chanel Rouge Coco Stylo Lipshine 224 Memoire Ruj (3145891702248)

Marka : Chanel
İndirim Oranı : %30 İndirim
Fiyat : ₺1.420,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺989,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Chanel'den Rouge Coco Stylo adlı yeni bir ruj formülüdür. Ruj yoğunluğuna, dudak parlatıcısının parlaklığına ve rahatlığına sahiptir. İncer kıvrımlı tüp içinde şık bir tasarımı vardır. Gerçekten üçü bir arada bir ruj türüdür. Bunlar orta ile tam pigmente sahiptir. Kapatıcılık Rouge Coco Shines'dan çok daha iyidir ve Rouge Coco Rujları kadar pigmentlidir. Chanel ruj formülleri arasında yeni Rouge Coco Stylos kesinlikle en kremsi doku ve en fazla nemlendirici hissi veriyor. Rouge Coco rujlarına benzer yumuşak bir çiçek kokusu var. Formül oldukça şaşırtıcı ve tüm renkler çok güzel. Tüplerde küçük bir ışıltı var ama dudaklarda çok ince. Çoğunlukla renk ve parlaklık görürsünüz.

ÜRÜN BARKODU; 3145891702248

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR