Comme Des Garcons Amazingreen EDP 100 ml
Comme Des Garcons Amazingreen EDP 100 ml
Comme Des Garcons Amazingreen EDP 100 ml

Comme Des Garcons Amazingreen EDP 100 ml (8411061760666)

İndirim Oranı : %23 İndirim
Fiyat : ₺5.590,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺4.299,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI;

 

Adından da anlaşılacağı gibi bu parfüm inanılmaz bir yeşilliğe bürünmüş. Sadece şişesi ile değil, aynı zamanda özel kokusu ile de hemen fark edilen, sıradan olmaktan sıkılmış ve yeni keşiflere hazır kişiler için tasarlanmıştır. Amazingreen EDP Bayan Parfüm 100 ml.'lık hacmi ile uzun süre kullanabileceğiniz ekonomik şişesi ile satılıyor, ayrıca değişik ölçülerde üretilmiş olanları da mevcut. Gün boyu kalıcı ve etkisi üzerinizden gitmeyecek bir parfüm arayışındaysanız Comme Des Garcons Amazingreen EDP Bayan parfüm size oldukça uygun.

 

ÜRÜN BARKODU; 8411061760666

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ;Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA;Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR