Crest Kids Cavity Protection Sparkle Fun 130 gr Çocuk Diş Macunu
Crest Kids Cavity Protection Sparkle Fun 130 gr Çocuk Diş Macunu

Crest Kids Cavity Protection Sparkle Fun 130 gr Çocuk Diş Macunu (037000003823)

Marka : Crest
İndirim Oranı : %26 İndirim
Fiyat : ₺420,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺309,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Crest Kid’s Cavity Protection (Çocuk Koruma, Işıltı Eğlenceli Lezzet, Çürük Önleyici) Florürlü Diş Macunu 130gr Klinik olarak kanıtlanmış Fluoristat ile boşluklarla savaşır Diş minesine karşı nazik Eğlence dolu ışıltılar ve Işıltı Çocuklar için eğlenceli lezzet Bu ürün, Ürün, belirtildiği şekilde kullanıldığında diş çürümelerini önlemede ve azaltmada etkilidir Crest Cavite Protection Florürlü Diş Macunu diş çürümelerini önlemeye yardımcı olur, bebeğin diş minesi için güvenli olduğu klinik olarak kanıtlanmıştır. Diş yüzeyini nazikçe temizleyin, diş aralarındaki bakteri ve yemek artıklarını temizleyin. Işıltılı kristallerle eğlenceli renkler, çocukları her gün dişlerini fırçalamaya teşvik eder. Tamamen şekersizdir, American Dental Association ADA tarafından onaylanmıştır. 2 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur. Kullanım Şekli kullanım Yetişkinler ve 2 yaş ve üzeri çocuklar: Dişleri yemeklerden sonra veya günde en az iki kez iyice fırçalayın veya diş hekiminin önerdiği şekilde kullanın. Yutmayınız. Yutmayı en aza indirmek için 6 yaşın altındaki çocuklarda bezelye büyüklüğünde bir miktar kullanın. İyi alışkanlıklar yerleşene kadar çocukların diş fırçalamalarını denetleyin. 2 yaşından küçük çocuklar: Bir diş hekimine danışın.

ÜRÜN BARKODU; 037000003823

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR