Crest Plus Deep Clean+Whitening 153 gr Beyazlatıcı Diş Macunu
Crest Plus Deep Clean+Whitening 153 gr Beyazlatıcı Diş Macunu

Crest Plus Deep Clean+Whitening 153 gr Beyazlatıcı Diş Macunu (037000907299)

Marka : Crest
İndirim Oranı : %16 İndirim
Fiyat : ₺525,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺439,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Kalıcı temizlik hissi. Crest + Deep Clean Komple Beyazlatıcı Diş Macunu, yüzey lekelerini nazikçe parlatarak beyazlatmak için özel olarak formüle edilmiştir. Florürlü diş macunu ile düzenli fırçalama, diş minesinin parçalanmasını yavaşlatarak ve remineralizasyon sürecinin hızını artırarak diş çürümelerini önlemeye yardımcı olur. Bu diş macunu çürükler ve tartar oluşumuyla savaşır. Komple Beyazlatıcı Diş Macunu nefesinizi ferahlatır ve dişlerinizi fırçaladıktan uzun süre sonra bile ağzınızın temiz hissetmesini sağlar*. *vs. normal diş macunu

ÜRÜN BARKODU; 037000907299

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR