Crest Pro-Health Sensitivity Scope 170 gr Diş Macunu
Crest Pro-Health Sensitivity Scope 170 gr Diş Macunu

Crest Pro-Health Sensitivity Scope 170 gr Diş Macunu (037000854272)

Marka : Crest
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺620,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺494,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Crest Pro-Health Hassasiyet Diş Macunu Beyazlatıcı Plus Kapsam , Tatlılara veya temasa karşı ağrılı hassasiyetine karşı artan koruma sağlar. Çürüklerin önlenmesine yardımcı olur. Düzenli fırçalama ile: Yüzey lekelerini gidererek dişleri beyazlatır. Naneli taze nefes için uzun ömürlü Scope teknolojimizi içerir. Talimatlar: Yutmayın. 12 yaşında & daha eski: yumuşak kıllı bir diş fırçasına ürünün en az 1 inçlik bir şeridini uygulayın. Dişleri günde iki kez (sabah ve akşam) en az 1 dakika veya diş hekiminin önerdiği şekilde iyice fırçalayın. Dişlerin tüm hassas bölgelerini fırçaladığınızdan emin olun. 12 yaşından küçük çocuklarda kullanmayınız.

ÜRÜN BARKODU; 037000854272

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR