Benzer Ürünler
Dior Diorshow Pump N Volume Mascara 090 Black Pump
Dior Diorshow Pump N Volume Mascara 090 Black Pump
Dior Diorshow Pump N Volume Mascara 090 Black Pump

Dior Diorshow Pump N Volume Mascara 090 Black Pump (3348901391634)

Marka : Dior
İndirim Oranı : %19 İndirim
Fiyat : ₺1.265,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.025,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

2017 YILINDA, DIOR PUMP'N'VOLUME, OLAĞANÜSTÜ KİRPİK HACMİ İLE SIRADIŞI FORMÜLÜ İLE MASKARA DÜNYASINDA DEVRİM YARATTI. BU SENE, DIOR BİR ADIM DAHA İLERİYE GİDİYOR E SIKILABİLİR ETKİSİNİ SUYA DAYANIKLI FORMÜLÜ İLE BİRLEŞTİRİYOR, RENKLER VE ETKİLERİYLE OYNAMAKTAN KORKMAYAN İÇİN. ,Suya dayanıklı makyaj tercih edenleri, Diorshow Pump'N'Volume Waterproof ekstrem hacim ile buluşturuyor. Diorshow Pump'N'Volume'ü olağanüstü kalıcılık ve ekstra hacim sonuçları için deneyen kadınlar,+100% daha fazla hacme** ulaştı. ,**16 katılımcı ile yapılan enstrümental testlere göre, (çıplak kirpikte günlük uygulama ile),Diorshow Pump'N'Volume Waterproof, klasik Dior waterproof maskaralara göre daha fazla wax içeriği ile yüksek hacmini korur.

ÜRÜN BARKODU; 3348901391634

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR