Flormar Brow Up Highlighter Kaş Kalemi
Flormar Brow Up Highlighter Kaş Kalemi
Flormar Brow Up Highlighter Kaş Kalemi
Flormar Brow Up Highlighter Kaş Kalemi
Flormar Brow Up Highlighter Kaş Kalemi

Flormar Brow Up Highlighter Kaş Kalemi (8690604622269)

Marka : Flormar
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺364,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺327,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Flormar Asansörlü Aydınlatıcı Kaş Kalemi (Uçuk Kahve) 000, kaş makyajına son dokunuşları kolayca yapmaya yardımcı olur. Kaş altlarını doğal bir yansıma ile aydınlatarak kaşlara kalkık bir görünüm kazandırır. Yoğun pigmentli yapısı ve sedefli bitişi sayesinde kusursuz bir kaş görünümü sağlar. Uzun süre kalıcı etkisiyle gün boyunca düşük kaş görünümünü gölgeler. Asansörlü mekanizması ve yumuşak dokusu pratik kullanım imkanı sağlarken, saniyeler içinde daha dinamik bir görünüme ulaşmaya da yardımcı olur. Tek başına veya diğer kaş ürünleriyle birlikte kullanılabilir.

ÜRÜN BARKODU; 8690604622269

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR