Givenchy Irresistible The Deodorant 100 ml Deodorant Sprey
Givenchy Irresistible The Deodorant 100 ml Deodorant Sprey
Givenchy Irresistible The Deodorant 100 ml Deodorant Sprey

Givenchy Irresistible The Deodorant 100 ml Deodorant Sprey (3274872451629)

Marka : Givenchy
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺2.027,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.815,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

GIVENCHY'nin L'IRRESISTIBLE kadın parfümü için yeni deodorantını keşfedin.

Dayanılmaz Givenchy, sizi kararlılıkla bırakmaya davet eden bir koku. Manyetik çekiciliğiyle bizi özgürleştirici dalgalarla bir çıkış dansına çeken, karşı konulamaz bir kadının parfümü. Spontane baştan çıkarmaya ve kendin olma özgürlüğüne davet.

Işıltılı sarı bir ahşabın sarmalayıcı tonlarıyla dans eden, asık suratlı, tatlı bir gül. Armut ve ambretin ışıltılı notaları, kokuya zarif bir şekilde canlı bir yön katıyor. Usta parfümcüler Fanny Bal, Dominique Ropion ve Anne Flipo'nun imzası olan bu çiçeksi-odunsu meyveli koku, çekiciliğin ve kadınlığın konsantresidir.

ÜRÜN BARKODU; 3274872451629

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR