Benzer Ürünler
Head&Shoulders Kepek Etkili Ultra Men Şampuan 360 ml
Head&Shoulders Kepek Etkili Ultra Men Şampuan 360 ml
Head&Shoulders Kepek Etkili Ultra Men Şampuan 360 ml

Head&Shoulders Kepek Etkili Ultra Men Şampuan 360 ml (8001841667621)

İndirim Oranı : %18 İndirim
Fiyat : ₺310,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺254,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

 

Head & Shoulders MEN Derinlemesine Arındırıcı Kepeğe Karşı Etkili Şampuan, kepeğin ana sebebini hedefler, kepek, kaşıntı ve kuruluğa karşı 72 saate kadar koruma sağlar. Gelişmiş formülü dermatolojik olarak test edilmiştir, pH dengelidir, hassas saç ve saç derisi bakımı için antioksidanlarla güçlendirilmiştir (gözle görülür kepeklerde, düzenli kullanımda).

Derinlemesine Arındırıcı Kepeğe Karşı Etkili Şampuan, ultra temizlik hissi ve saç derisinde derinlemesine temizlik için Kömür ile zenginleştirilmiştir.

%100’e kadar kepeksiz saç ve saç derisi.

Dünyanın 1 numaralı şampuan markasıdır (P&G’nin şampuan kategorisindeki yıllık dış satışlarına bağlı hesaplama).

Derinlemesine temizlik hissine sahip harika görünümlü saçlara kavuşmak için, nazikçe masaj yaparak saç derinden saç uçlarına kadar uygula. Kullanmadan önce çalkala, durula ve gerekirse tekrarla.

%40’ı geri dönüştürülmüş plastikle yapılmış şişe (kapak kısmı hariç, bu şişeyi yapmak için kullanılan plastiğin %40’i geri dönüştürülmüştür).

ÜRÜN BARKODU; 8001841667621

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR