Hermes Twilly Tutti D‘Hermes EDP 85 Kadın Parfüm Seti
Hermes Twilly Tutti D‘Hermes EDP 85 Kadın Parfüm Seti
Hermes Twilly Tutti D‘Hermes EDP 85 Kadın Parfüm Seti
Hermes Twilly Tutti D‘Hermes EDP 85 Kadın Parfüm Seti

Hermes Twilly Tutti D‘Hermes EDP 85 Kadın Parfüm Seti (3346130422846)

Marka : Hermes
İndirim Oranı : %11 İndirim
Fiyat : ₺6.315,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺5.599,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI;  

Christine Nagel tarafından Hermès'in kızları için yaratılan Tutti Twilly d'Hermès Eau de parfum, onların cüretkarlık ve hafifliği barındıran özgür ruhlarına ve çok yönlülüklerine bir övgü. Hepsi farklı da olsa, bu parfümde buluşuyorlar.

Florence Manlik tarafından tasarlanan ikonik fener formlu şişesi kare kesimli ve liçi kırmızısı ters degradeyle süslenmiş. Beyaz kapağına Carine Brancowitz imzalı ipek bir bağcık sarılı. Elle dokunmuş her ipek bağcık emsalsizdir.

Twilly d'Hermès parfüm serisinin adı, Hermès'in ipek konusundaki ustalığını çağrıştırıyor: farklı şekillerde giyilen neşeli ve renkli küçük bir kurdele olan twilly, moda evinin ipek tivil fularına bir atıftır.


ÜRÜN BARKODU; 3346130422846                 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR