Benzer Ürünler
Kenzo Flower By Kenzo EDP 100 ml Kadın Parfüm Seti
Kenzo Flower By Kenzo EDP 100 ml Kadın Parfüm Seti
Kenzo Flower By Kenzo EDP 100 ml Kadın Parfüm Seti
Kenzo Flower By Kenzo EDP 100 ml Kadın Parfüm Seti

Kenzo Flower By Kenzo EDP 100 ml Kadın Parfüm Seti (3274872454590)

Marka : Kenzo
İndirim Oranı : %19 İndirim
Fiyat : ₺4.515,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺3.650,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI 

Flower By Kenzo, sakin bir hayat ile hızlı tempolu bir şehir hayatını birleşiyor. Gelincik motifiyle süslenen özel şişesi ve odunsu notaları ile mutlu olmak isteyen kadınların parfümü olan Flower By Kenzo, Alberto Morillas imzası taşıyor.

Duygusal ve bir o kadar da sadeliği seven kadınları ifade eden Flower By Kenzo, incecik cam şişesinin üzerine işlenmiş çiçek deseni ile şıklığını da ortaya koyuyor.

Kokunun üst notalarında Parma menekşesi, bulgar gülü, kasis çiçeği ve akasya bulunurken, orta notalarında vanilya ve beyaz misk yer alıyor

100 ML EDP  PARFUM + 75 ML VÜCUT LOSYONU + 75 ML DUŞ JELİ

ÜRÜN BARKODU; 3274872454590            

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR