Kenzo Homme EDT 110 ml Erkek Parfüm
Kenzo Homme EDT 110 ml Erkek Parfüm
Kenzo Homme EDT 110 ml Erkek Parfüm
Kenzo Homme EDT 110 ml Erkek Parfüm

Kenzo Homme EDT 110 ml Erkek Parfüm (3274872423336)

Marka : Kenzo
İndirim Oranı : %19 İndirim
Fiyat : ₺3.880,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺3.125,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI;  

Sevgililer Günü için KENZO HOMME Eau de Toilette ile kendinizi şımartın

Kenzo, erkekler için zamansız parfümünü kutluyor: Kenzo Homme Eau de Toilette yeni bir tasarımla. Değişmeyen iz: 1991'deki orijinal versiyonuna sadık kalarak Kenzo Homme Eau de Toilette'i yeniden keşfedin: erkekler için bir koku, Christian Matthieu imzalı zamansız odunsu bir denizci.

Tuzlu spreyin tazeliği yeşil ve odunsu nefesle karışır: çam ve sandal ağacı, deniz kenarında ağaçlarla çevrili bir patika yürüyüş gibi.

Gerçek bir iyotlu nefes gibi cildi okşayan ve tazeleyen canlandırıcı bir uyanma.

Yeni koyu yeşil KENZO HOMME Eau de Toilette şişesi şiire bir övgüdür. Bambunun gücünü ve esnekliğini yansıtan şekli dikey olarak düşünülmüştür. Eğimli kapağı bir katana kesimi, bir samuray kılıcını andırıyor. KENZO PARFUMS kendini daha güzel bir dünyaya adamış olduğundan, KENZO HOMME Eau de Toilette şişesi %15 geri dönüştürülmüş cam içerir ve daha cömert formatlar sunar: 40, 60 ve 110 ml. Kapak tasarımı plastikten %34 tasarruf sağlayacak şekilde düşünülmüştür. Şişe, işlenmemiş kraft kağıt karton ve FSC® (Forest Stewardship Council®) sertifikalı sorumlu kaynaklardan bir kağıt paket ile çevrilidir ve biyolojik kaynaklı mürekkeplerle basılmıştır.

KENZO HOMME Eau de Toilette ile kaçın ve doğa ile yeniden bağlantı kurun #ReconnectWithNature.


ÜRÜN BARKODU; 3274872423336                

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR