Benzer Ürünler
Marvis Mini Strong Mint Nane Aromalı 30 ml Ağız Gargarası
Marvis Mini Strong Mint Nane Aromalı 30 ml Ağız Gargarası

Marvis Mini Strong Mint Nane Aromalı 30 ml Ağız Gargarası (80667230)

Marka : Marvis
İndirim Oranı : %14 İndirim
Fiyat : ₺70,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺59,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Natural extract xylitol ve propolis içeren bu özel formül sayesinde diş ve diş etlerine uzun süre tazelik ve ferahlık verecektir. Alkol içermez. İyi bir ağız hijyeni, taze nefes ve eşsiz bir temizlik deneyimi için formüle edilmiştir.

Kullanım Şekli:

Bir miktar Marvis Mouthwash 4 katı su ile sulandırılarak kullanılır. Mesela bir tatlı kaşığı gargara suyunu 4 tatlı kaşığı içme suyuyla bir bardakta karıştırınız...Dişlerinizi fırçaladıktan sonra 30 saniye ağzınızı gargara ile çalkalayın tükürün. Yutmayın. Günde 2 defa kullanabilirsiniz. Kullanmadan önce sulandırın

ÜRÜN BARKODU; 80667230

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR