Benzer Ürünler
Marvis Mouthwash Cinnamon 120 ml Ağız Gargarası
Marvis Mouthwash Cinnamon 120 ml Ağız Gargarası
Marvis Mouthwash Cinnamon 120 ml Ağız Gargarası

Marvis Mouthwash Cinnamon 120 ml Ağız Gargarası (8004395111596)

Marka : Marvis
İndirim Oranı : %9 İndirim
Fiyat : ₺330,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺299,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Marvis Tarçınlı Naneli Ağız Gargarası 120 ml Ürün Adı: Marvis Tarçınlı Naneli Ağız Gargarası 120 ml Ürün Markası: Marvis Ürün Boyutu: 120 ml Özet Bilgi: Tarçınlı Naneli Ağız Gargarası Ürün Faydaları: Serinletici nane ve tarçın etkisi ile ağzınızı pırıl pırıl temizlemeye ve nefesinizi ferahlatmaya yardımcı olur. Natural extract xylitol ve propolis içeren bu özel formül sayesinde diş ve dişetlerinize uzun süre tazelik ve ferahlık vermeyi hedefler. Alkol içermez. Kullanım Şekli: 1 ölçü Marvis Mouthwash 4 katı su ile sulandırılır. Dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağzınızı 30 saniye çalkalayın. Günde 2 defa kullanabilirsiniz.

ÜRÜN BARKODU; 8004395111596

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR