Narciso Rodriguez For Her Musc Nude EDP 100 ml Kadın Parfüm
Narciso Rodriguez For Her Musc Nude EDP 100 ml Kadın Parfüm
Narciso Rodriguez For Her Musc Nude EDP 100 ml Kadın Parfüm
Narciso Rodriguez For Her Musc Nude EDP 100 ml Kadın Parfüm

Narciso Rodriguez For Her Musc Nude EDP 100 ml Kadın Parfüm (3423222107635)

İndirim Oranı : %11 İndirim
Fiyat : ₺5.739,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺5.099,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI ;

Narciso Rodriguez'in gerçek bir şehvet konsantresi olan yeni kadınsı parfümü MUSC NUDE eau de parfum'u keşfedin. Cildinizi yumuşak bir esintiyle saran bu koku, ikinci bir cilt etkisi yaratarak sizi koruyucu bir kozanın içinde kucaklıyor. Sonsuz kadınlığı kutlayan bu huzurlu kokulu nefes, içinizdeki senfoniyi vurgulayan hafif bir melodi çalar. En değerli mücevherler gibi günlük cilt bakımı rutininize uyum sağlayacak, bakımlı bir sır.

Tatlı ve narin misk çiçeksi bir koku

Sonia Constant, MUSC NUDE için şipre ailesinin yeni bir yorumunu hayal etti. Bu eau de parfum, güneş ışınları ve Narciso Rodriguez'in imzası olan misk kalbi ile zenginleştirilmiş, zarif ve zamana meydan okuyan bir koku yapısı etrafında yapılandırılmıştır.

Koku tene temas ederken, pembe meyvelerin lezzetli uyumu, narin beyaz çiçeklerden oluşan soyut bir buketle buluşuyor.

Kompozisyonun merkezinde, koleksiyonunun sembolik misk kalbi, çiçek notaları, değerli gül yağı ve portakal çiçeği ile zenginleştirilmiştir.

Koku geliştikçe tonka fasulyesinin mutlak zenginliği, sedir ağacı ve paçulinin tatlılığıyla iç içe geçerek sizi rahatlatıcı bir sıcaklıkla sarar.

ÜRÜN BARKODU; 3423222107635                 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR