Benzer Ürünler
Nivea Men Sensitive Duş Jeli 500 ml
Nivea Men Sensitive Duş Jeli 500 ml
Nivea Men Sensitive Duş Jeli 500 ml
Nivea Men Sensitive Duş Jeli 500 ml
Nivea Men Sensitive Duş Jeli 500 ml

Nivea Men Sensitive Duş Jeli 500 ml (4005900743954)

Marka : Nivea
İndirim Oranı : %27 İndirim
Fiyat : ₺165,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺119,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI;

 

NIVEA MEN Sensitive Duş Jeli, bakım yapan formülü ve canlandırıcı kokusu ile cildinizde uzun süren ferahlık hissi sağlar. ; Cildinizde ve saç derinizde canlanmış ve bakımlı bir his yaratır. ; 3'ü 1 arada pratik kullanım: Vücut, yüz ve saç kullanımı için uygundur. ; pH derecesi cilt ile uyumludur. ; Erkeklere özel kokusu ile cildinizde ferah ve erkeksi koku bırakır ; Ciltle uyumu dermatolojik olarak kanıtlanmıştır. ; Nasıl Kullanılır: NIVEA Men duş jelinizi banyo lifinize sıkın, cildinize uygulayın. Saç kullanım: NIVEA Men duş jelini ıslak saçlarınıza uygulayın ve ılık su ile durulayın. ; NIVEA Bakım Güvencemiz: EN yüksek kalite standartlarına sahip içerikleri seçiyoruz ; Kişisel bakım rutininizin vazgeçilmezi: İlk adım : NIVEA Men Sensitive erkek duş jeli ile yıkandıktan sonra NIVEA Men erkek deodorantı temiz koltuk altı bölgesine uygulayın ;

ÜRÜN BARKODU; 4005900743954

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR