Proraso Okaliptüs Yağı Ve Mentollü Tıraş Öncesi Kremi + Tıraş Kremi 150 ml + Tıraş Losyonu 100 ml
Proraso Okaliptüs Yağı Ve Mentollü Tıraş Öncesi Kremi + Tıraş Kremi 150 ml + Tıraş Losyonu 100 ml

Proraso Okaliptüs Yağı Ve Mentollü Tıraş Öncesi Kremi + Tıraş Kremi 150 ml + Tıraş Losyonu 100 ml (6013306858873)

Marka : Proraso
İndirim Oranı : %14 İndirim
Fiyat : ₺1.046,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺902,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Proraso Okaliptüs Yağı Ve Mentollü Tıraş Öncesi Kremi Tıraş öncesi cildi korur Mükemmel bir tıraş için, tıraş öncesi sakalı yumuşatır ve cildi korur. Sert sakalların tıraş sırasında cildi yıpratmadan kesilmelerine yardım eder. İtalyan berberlerin üç kuşaktır tercihidir. Okaliptüs yağı sayesinde cildi canlandırır ve iyileştirir. Mentol sayesinde cildi serinletir. Tüm sakal ve ciltler için uygundur. Paraben, Silikon, Mineral yağ, SLS, yapay renklendirici içermez. Proraso Okaliptüs Yağı Ve Mentollü Tıraş Kremi Okaliptüs Yağı ve Mentollü Tıraş Kremi İdeal tıraş bakımı sunar Serinlik ve ferahlık

Üç kuşak boyunca İtalyanların tercihi, mükemmel klasik bir tıraş için, konsantre kremsi sabun kusursuz bir seçimdir. Tüm cilt tipi için uygundur. Paraben, Silikon, Mineral yağ, SLS, yapay renklendirici içermez. 2 cm kadar tıraş kremini nemli bir fırçanın ortasına sıkın, dairesel hareketlerle yumuşak, yeterli köpük oluşuncaya kadar yüzünüze uygulayın. Sakalınızı yumuşatarak tıraş öncesi sizi hazırlar. Proraso Okaliptüs Yağı ve Mentollü Tıraş Losyonu 100 ml Okaliptüs Yağı ve Mentollü Tıraş Losyonu Tıraş sonrası taze bir cilt Geleneksel yöntemlerle formüle edilmiş. Doğal içerikler kullanılarak, ciltte serinletici ve ferah bir tonik etkisi sağlar. Hamamelis sayesinde cilt iyileştirir, yatıştırır ve yumuşaklık verir. Tüm cilt tipi için uygundur. Paraben, Silikon, Mineral yağ, SLS, yapay renklendirici içermez. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Tıraş sonrası cildinize avuç içleriyle yedirerek uygulayın.

ÜRÜN BARKODU; 6013306858873

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR