Proraso Shaving Cream Coarse Beards 150 ml Sandal Ağacı Özlü Tıraş Kremi
Proraso Shaving Cream Coarse Beards 150 ml Sandal Ağacı Özlü Tıraş Kremi
Proraso Shaving Cream Coarse Beards 150 ml Sandal Ağacı Özlü Tıraş Kremi

Proraso Shaving Cream Coarse Beards 150 ml Sandal Ağacı Özlü Tıraş Kremi (8004395001095)

Marka : Proraso
İndirim Oranı : %13 İndirim
Fiyat : ₺264,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺228,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Nemlendirici ve besleyici;

Proraso kalın, sert sakallara uygun. Kuru cildi iyileştirir ve tahrişten korur. Nemlendirme açısından çok zengin bir krem, en sert sakalları yumuşatır. İçeriğindeki Shea Butter ile cildi yumuşatır ve esneklik sağlar, sandal ağacı yağı ile cildi yatıştırır.

Kullanım: 2 cm kadar tıraş kremini nemli bir fırçanın ortasına sıkın, dairesel hareketlerle yumuşak, yeterli köpük oluşuncaya kadar yüzünüze uygulayın. Bu sakalınızı yumuşatıp tıraş öncesi iyi bir hazırlık olacak.

ÜRÜN BARKODU; 8004395001095

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR