Real Techniques Sculpt Soğuk Yüz Masaj Aleti RT-4269
Real Techniques Sculpt Soğuk Yüz Masaj Aleti RT-4269
Real Techniques Sculpt Soğuk Yüz Masaj Aleti RT-4269

Real Techniques Sculpt Soğuk Yüz Masaj Aleti RT-4269 (079625042696)

İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : ₺390,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺329,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Real Techniques Cryo Şekillendirici Yüz Rulosu, taze, parlak bir cilt için iltihaplanmayı yatıştırmaya ve gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olan hijyenik ve paslanmaz çeliktir. Elveda kabarık cilt! Güne uykuyu yüzünüzden atarak başlayın ve kriyo şekillendirici yüz silindiri sayesinde rahatlatıcı bir yüz masajıyla bitirin. Bu, gelişmiş bir heykel için gerginliğin serbest bırakılmasına, yüzün uyarılmasına ve özelliklerin şişmesine yardımcı olur. Her cilt tipi için idealdir ancak ince çizgiler, akne ve hassas ciltler için harika bir çözüm olabilir. Yüzün çekilmesini veya çekilmesini önlemek için önce cilt bakım ürünlerini hafifçe yuvarlayarak uygulayın. Kriyo şekillendirici yüz silindiri çift uçludur. Büyük ucu kullanarak, şekillendirmeye yardımcı olmak için yüz boyunca yukarı ve dışa doğru yuvarlayın. Küçük ucu kullanarak, nefesin azalmasına yardımcı olmak için göz altı bölgesine masaj yapın. Profesyonel İpucu - kullanmadan önce dondurucuda ekstra soğutma yeri için! Paslanmaz çelik doğal olarak soğuk bir malzemedir, bu nedenle silindir zaten soğuk olacaktır, ancak bu sakinleştirici faydaları artıracaktır.

ÜRÜN BARKODU; 079625042696

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR