Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate 75 ml Yüz Bakım Serum
Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate 75 ml Yüz Bakım Serum
Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate 75 ml Yüz Bakım Serum
Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate 75 ml Yüz Bakım Serum

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate 75 ml Yüz Bakım Serum (768614172857)

Marka : Shiseido
İndirim Oranı : %22 İndirim
Fiyat : ₺6.250,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺4.850,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Shiseido'nun 1 numaralı ikonik serumu, daha az yaşlanma belirtili sağlıklı, canlı bir cilt için daha güçlü yaşlanma faydalarla yenilendi. Sadece cildi değil, kullanıcıların hissini de değiştirdiği kanıtlanan ciltle bütünleşen enfes bir dokuya sahip serum. 

Ne işe yarar?

Ultimune, cildi stres, doğal yaşlanma süreci ve çevre kirliliğinin olumsuz etkilerine karşı nemlendiren ve koruyan geniş kullanımlı yaşlanma bir serumdur. Işıltılı bir cilt görünümü sunar.

Nasıl çalışır ?

Lotus ve Gül ile harmanlanmış ImuCalm bilşenleri ile formüle edilmiştir, cildin direncini artırmaya ve cildi dış etkenlerden korumaya yardımcı olur. Cildin iç savunmasını harekete geçirir ve cildin ideal haline ulaşması için cildin yaşamsal döngüsünü uyarır.

Cildin bariyer işlevini artırmaya yardımcı olan özenle seçilmiş bileşenlerle formüle edilmiştir. Çevre kirliliğinin olumsuz etkisine karşı, cildi hasarlardan korumak ve ideal ortamı yaratmak için ginko, kekik, lotus tohumu ve perilla gibi botanik bileşenler ile formüle edilmiştir.

Reishi mantarı ve iris kök özü cildin canlanmasını optimize etmek için stres belirtilerine karşı etki gösterir.

Ultimune kompleksi ve fermente roselle esansı içerir.

Daha fazla canlılık ve yaşlanmaya karşı daha güçlü bir cilt için cildi besleyen kalp yaprağı esansı ile güçlendirilmiştir. 

Kimler kullanabilir ?

Tüm cilt tipleri için uygundur. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

ÜRÜN BARKODU; 768614172857

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR