Issey Miyake A Drop D‘Issey EDP 50 ml Kadın Parfüm
Issey Miyake A Drop D‘Issey EDP 50 ml Kadın Parfüm
Issey Miyake A Drop D‘Issey EDP 50 ml Kadın Parfüm
Issey Miyake A Drop D‘Issey EDP 50 ml Kadın Parfüm
Issey Miyake A Drop D‘Issey EDP 50 ml Kadın Parfüm

Issey Miyake A Drop D‘Issey EDP 50 ml Kadın Parfüm (3423222010294)

İndirim Oranı : %34 İndirim
Fiyat : ₺3.709,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺2.450,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI 

DOĞANIN GÜZELLİĞİNİ BÜYÜTMEK İÇİN BİR DAMLA

Issey Miyake'nin kadınlar için yeni Eau de Parfum'ü A drop d'Issey, sizi Doğanın ve onun şiirinin saklı güzelliğini keşfetmek için dünyaya yeni bir perspektiften bakmaya davet ediyor. Bir misk notasının ve bir badem sütü yüzünün büyüteci altındaki çiçeksi güneşli leylak akoruna sahip bir parfüm. v

BİR MİSK AKORU BÜYÜTECİNİN ALTINDAKİ GÜNEŞLİ BİR LEYLAK

A drop d'Issey için Ane Ayo, doğa ve teknolojinin buluştuğu yerde içten çiçeksi bir koku, modern bir leylak hayal etti. Üst notada Şam gülü saf ve şeffaf bir çiçeksilik getiriyor. Kokunun kalbinde yer alan leylak, etik kaynaklı bir portakal çiçeği notası ve bir badem sütü akoru ile yoğunlaşıyor. Dip notasında, bir misk akoru, ileri dönüştürülmüş sedir ağacı ve vanilyanın buluşması kokuyu içtenlikle tamamlıyor.

SADECE BİR DAMLA

Mükemmel bir yuvarlak şeklin sadeliğini %5'i geri dönüştürülmüş camın şeffaflığıyla birleştiren şişesinde, büyütecin büyütme ve deforme etme optik etkisini keşfetmek için şişenin ortasından bakmak yeterli. İşte bu, olayları farklı görme, şiire ve hayal gücüne yer verme fırsatı. Bu damla şişesi, düz olarak yerleştirilmek üzere yapıldı. Arkasında, damladaki bir damla kullanımını kolaylaştırıyor.

Kutusunun üzerinde, deforme eden, farklı bir şekilde görüntü veren ve bakışımızı yeni açılara doğru açan “balıkgözü” efekti olan parlak bir aynalı mercek bulunuyor. Kutusunun kağıdı, iyi yönetilen ormanlardan ve diğer kontrollü kaynaklardan geliyor.

ÜRÜN BARKODU; 3423222010294

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR