Benzer Ürünler
Issey Miyake Pleats Please L‘Eau EDT 50 ml Kadın Parfüm
Issey Miyake Pleats Please L‘Eau EDT 50 ml Kadın Parfüm
Issey Miyake Pleats Please L‘Eau EDT 50 ml Kadın Parfüm

Issey Miyake Pleats Please L‘Eau EDT 50 ml Kadın Parfüm (3423473949954)

İndirim Oranı : %11 İndirim
Fiyat : ₺1.179,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.050,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI 

Pleats Please L'Eau, eğlenceli tazelik ve kadınsılık sağlayan yabani gül aromalarıyla açılıyor. İlk çiçek notalarının odak noktası yabani güllerin henüz açmamış genç yeşil tomurcukları olup gençliği ve baharın enerjik uyanışını çağrıştırmaktadır. Kalp notasında, pembe biber ve portakal çiçeği çiçeği ile birleştirilmiş kadınsı Bulgar gülü, tabanda beyaz misk, paçuli ve sedirin şehvetli anlaşmaları eşliğinde, aquarelle'e benzer hoş kokulu bir sis yaratılıyor. Parfüm Pleats Please L'Eau, Pleats Please şişesinde 30, 50 ve 100 ml Eau de Toilette olarak mevcuttur. Issey Miyake markasının kendi adını taşıyan pilili malzeme koleksiyonundan ilham alarak oluşturulmuştur.

ÜRÜN BARKODU; 3423473949954

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR