Calvin Klein Defy EdP: Olgun ve Meyveli Bir Deri Kokusu

Olgun ve Meyveli Bir Deri Kokusu

Unutulmaz bir 2021 sürümü olan Defy Eau de Toilette , bana göre geçen yılın en kötü kokularından biriydi. Tadı o kadar banal ve beyaz gürültüye benziyor ki, doğru ortamda meyve suyunun hiçbir kokusu yokmuş gibi hissedebiliyorsunuz, burnunuz neredeyse narenciye, tuzlu, hamuru odunsu ve cızırtılı kokuya yetişmeye çalışıyor. Ozon kehribarı o kadar yumuşak ve dikkatli bir şekilde dozlanmıştır ki, tüm aromayı yakın zamanda temizlenmiş cam pencerelerden gelen ikinci el kokularla veya mutfaktaki sıcak, sıcak, lavaboda yıkanmış bulaşıkların hafif metalik, köpüklü kokusuyla karıştırmanız affedilir. acı silaj. 

 Yeni Defy Eau de Parfum, EdT'den tamamen farklı bir mimari üzerine inşa edilmiştir. Yapı olarak o kadar ayrılar ki, farklı anlatımları göz önüne alındığında kanattan saldırma ilkesi oldukça uygunsuz. Öncelikle sabunlu bergamot ve hediyon çivili amber ağacı kokusu olan EdT'nin yerini daha yoğun, tropik tonlu meyve notaları, ekşi limon ve öğütülmüş bir tahta bloktan yayılan gerçek kokuyu çok daha fazla temsil eden bir ahşap akoru alır. ve yeni bir dalgaların karaya attığı odun konseptini hazırlayan bir koku laboratuvarından daha az. 

Basın materyallerinde açıcı olarak mandalina belirtilse de, ilk meyve suyunun kimliği belirsiz ve şekil değiştiriyor. Defy Eau de Parfum'un ilk patlamasının uçucu tadı, yoğun ekşi, tatlı tropik ve hafif kremsi arasında gidip geliyor, limon ve ananas arasında bir yere düşüyor ve arka planda hindistancevizi fısıltıları var. Bu melez meyve akordu, Invictus ve Y'nin oynadığı konsepte yakın, ancak her meyve katmanı arasında daha fazla ısırık, yoğunluk ve ayrım ile bir miktar etki yaratıyor. 

Belki de üstteki dolgun meyve notalarında hissedilen pürüzsüzlük, aslında bazı sütlü, kadife tütsü yüzeylerinin üzerine dökülen orta seviye adaçayıdır, ilginç bir deri efekti ön plana çıktığında birkaç saat içinde daha büyük bir rol üstlenir - kuru ve çöl kumu gibi sıcak, sandal ağacı gibi hafifçe tereyağlı, acı, menekşe benzeri alt tonlarıyla palo santo gibi fedakar, ama yine de fazla olgun ve bir çift yeni deri ayakkabının kutusunu açarken kokladığınız lezzet kokusu gibi asidik bir dokunuş. 


Defy Eau de Parfum'un  Santal 33'ten ilham alan palo santo-deri amalgamı olarak en çok takdir ettiğim yanı, parfümeride klasik olarak aktarıldığı gibi deri kokusunu almadığınızı bilmeniz, ancak yine de aynı duyguları ve görüntüleri aynı şekilde almanızdır. akigalawood, izobütil kinolin veya labdanum yerine meyve ve odun karışımı. EdP'ye, EdT'den çok daha fazla gövde ve kimliğe sahip olan Defy'nin bu sürümü , ismine pek uygun olmasa da, bu tatil sezonunda hediye verme konusunda değerli bir girişimde bulunuyor.

 

Etiketler: Calvin Klein Defy erkek parfüm
Mart 06, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR